Snel Nieuws

Snel op de hoogte van het nieuws uit Brabant.

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
0:39

Gewonde bij steekpartij na ruzie in Oss

Een jongeman is dinsdagavond gewond geraakt bij een steekpartij voor de Albert Heijn aan het Burchtplein in Oss. Dat gebeurde vermoedelijk tijdens een conflict. Er is een betrokkene aangehouden.

0:30

Scootmobieler belandt in de Dommel

BOXTEL - Een man is dinsdagmiddag met zijn scootmobiel in de Dommel terechtgekomen. Dit gebeurde aan de Konijnhoolsedreef in Boxtel. De hulpdiensten rukten massaal uit en hadden de man weer snel op het droge.

0:34

Gasleiding geraakt tijdens aanleg glasvezelkabels in Oss

In de Vorstershoekstraat in Oss is dinsdagochtend een gaslek ontstaan. Medewerkers van E-Fiber waren bezig met graafwerkzaamheden en het trekken van glasvezelkabels toen kort voor 9.00 uur bij het graven een gasleiding werd geraakt. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en wist het lek met behulp van een keggetje provisorisch te dichten. Netbeheerder Enexis is opgeroepen om zorg te dragen voor de reparatie van de geraakte gasleiding.

0:30

Motorrijder (43) overlijdt na ongeval in Kaatsheuvel

De 43-jarige man uit Waalwijk die maandag aan het begin van de avond betrokken raakte bij een motorongeval is overleden in het ziekenhuis. Dat meldt de politie Tilburg.

0:31

Jongen gewond na val uit boom in Zuilichem

Een traumahelikopter is maandagmiddag uitgerukt naar een uiterwaard aan de Vleugeldijk bij Zuilichem. Een jongen raakte daar gewond toen hij uit een boom viel. Ook de brandweer en de ambulance kwamen ter plaatse.

0:30

Wielrenner gewond na val in Cromvoirt

Een wielrenner is maandagochtend rond 11.00 uur gewond geraakt nadat hij moest remmen of uitwijken voor een auto en ten val kwam in de Loverensestraat in Cromvoirt.

Meer video's

Gerelateerde series