Snel Nieuws

Snel op de hoogte van het nieuws uit Brabant.

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
0:34

Man zakt in elkaar na steekpartij in Den Bosch

Een man is in de nacht van zaterdag op zondag neergestoken in Den Bosch. Hij zakte in elkaar aan de Acasiasingel.

0:33

Twee gewonden bij botsing tegen boom in Loon op Zand

Bij een ongeluk op de Kasteellaan in Loon op Zand zijn zaterdagavond twee personen gewond geraakt, van wie één zwaargewond. Het ging mis toen even voor 20.00 uur een auto tegen een boom botste.

0:23

Brand in woon-zorgcentrum Tilburg

Aan de Wethouderslaan in Tilburg is vrijdag rond 16.30 uur brand ontstaan in een appartementencomplex. Volgens de Veiligheidsregio zijn meerdere bewoners geëvacueerd. Een persoon is naar een ziekenhuis gebracht.

0:31

Gewapende overval op Burger King langs A2 bij Bruchem

De Burger King langs de A2 bij Bruchem is vrijdagochtend overvallen door een gewapende man met bivakmuts op. De politie heeft de vermoedelijke dader rond 11.00 uur aangehouden in Wijk en Aalburg.

0:30

Bestuurder rijdt stroomkastje uit de grond in Loon op Zand

Op de Midden-Brabantweg bij Loon op Zand is een automobilist op een stroomkast gebotst en daarna gelanceerd. Dat gebeurde in de nacht van donderdag op vrijdag, vlakbij het busstation aan de Midden-Brabantweg.

0:31

Vijf gewonden bij ongeluk Burgemeester Letschertweg Tilburg

Bij een kop-staartbotsing op de Burgemeester Letschertweg in Tilburg zijn donderdagavond vijf personen gewond geraakt. Het ging mis ter hoogte van de stoplichten met de Vierbundersweg, rond 23.20 uur.

Meer video's

Gerelateerde series