The Late Late Show

Corden kent geen schaamte en botviert dit feit met liefde op zijn wereldberoemde gasten. Dit resulteert in een sappige mix van muzikale acts, kijkjes achter de schermen, bizarre spellen en absurde sketches.

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
1:09

Deze kinderen hebben een bizarre gewoonte

De kinderen van Will Ferrell houden er wat bizarre gewoontes op na. The Late Late Show with James Corden, vanavond om 20:15.

0:48

Anthony Mackie speelt Falcon in The Avengers

Vanavond komt de nieuwe Avengers film uit: Infinity War. Anthony Mackie, beter bekend als Falcon uit The Avengers, vertelt hoe je zelfs als superheld niet cool genoeg bent voor je kinderen. The Late Late show vanavond om 20:15 op Comedy Central.

0:54

Ice Cube had 'Porsche tepels' op z'n eerste auto

Ice Cube had gisteravond een dicussie met James Cordon over de tepels van een Volkswagen. Vanavond is er weer een nieuwe aflevering van The Late Late show. 20:15 op Comedy Central

1:06

Acteur Neil Patrick Harris trekt gekke bekken

Acteur Neil Patrick Harris is te gast bij The Late Late Show, waarin hij vertelt over de gekke gezichtsuitdrukkingen die hij moet oefenen voor zijn personages in het tweede seizoen van de Netflix-serie A Series Of Unfortunate Events. The Late Late Show is van maandag t/m vrijdag om 20:15 uur te zien op Comedy Central.

0:44

Adam DeVine volledig naakt in scène nieuwe film

In deze aflevering van The Late Late Show is onder andere acteur en komiek Adam DeVine te gast. Hij vertelt over een scène in zijn nieuwe film waarin hij volledig naakt te zien is. Zijn moeder had nogal bijzonder commentaar... The Late Late Show is van maandag t/m vrijdag om 20:15 uur te zien op Comedy Central.

3:15

Nederlandse musicalster in The Late Late Show

Tijdens de nieuwe aflevering van The Late Late Show wordt het spel 'was je aan het opletten?' gespeeld. Hierin worden mensen uit het publiek geplukt die een vraag moeten beantwoorden over dingen die gebeurd zijn tijdens de show. Eén van deze mensen is de Nederlandse musicalster Dook van Dijck. Weet hij de vraag juist te beantwoorden...? The Late Late Show is van maandag t/m vrijdag om 20:15 uur te zien op Comedy Central.

Meer video's

Gerelateerde series