BD Vuelta Wielerspel
Volledig scherm
BD Vuelta Wielerspel © Getty Images

Doe mee aan het BD Vuelta Wielerspel

Zaterdag 24 augustus start de Vuelta met een ploegentijdrit. Kan Steven Kruijswijk zijn prestatie van de Tour de France overtreffen? Of neemt Primož Roglic revanche voor zijn mislukte Giro? Jij kunt óók mooie prijzen winnen door je wielerkennis in te zetten en mee te spelen in het BD Vuelta Wielerspel.

De winnaar van het wielerspel krijgt een gloednieuwe Merida Sculture 400 racefiets ter waarde van 1299 euro, ook worden er vele andere prijzen vergeven.

Het BD Wielerspel is simpel. Selecteer uit het peloton 20 renners die zaterdag 24 augustus van start gaan aan de Costa Blanca. Uiteraard selecteer je de renners waarvan je denkt dat deze hoge ogen gaan gooien tijdens deze Vuelta. Afhankelijk van de prestaties van je gekozen renners verdien je dagelijks punten, daarnaast ontvang je punten voor de eindklassering in het klassement. Heb jij aan het einde de meeste punten, dan ben jij de winnaar van het Wielerspel van de Vuelta 2019 en ontvang jij de hoofdprijs.

Om je alvast op gang te helpen hebben we de 10 meest geselecteerde renners tot nu toe op een rijtje gezet. Kleine tip van ons: zorg altijd voor een verrassing in jouw team!

Meest geselecteerde renners:
Primož Roglic
Steven Kruijswijk
Peter Sagan
Richard Carapaz
Caleb Ewan
Sam Bennett
Simon Yates
Fernando Gaviria
Nairo Quintana
Miguel Ángel López

Doe nu mee aan het BD wielerspel via www.BD.nl/wielerspel.

De hoofdprijs: een gloednieuwe Merida Sculture 400 racefiets ter waarde van 1299 euro.
Volledig scherm
De hoofdprijs: een gloednieuwe Merida Sculture 400 racefiets ter waarde van 1299 euro. © .