Volledig scherm
© Bart Meesters/Meesters Multi Media

Alcohol bij ongeval op N65 bij Vught

VUGHT - Op de N65 bij Vught heeft zondagavond een ongeval plaats gevonden. Rond 23.30 uur kwamen ter hoogte van de kruising met de Martinilaan twee voertuigen met elkaar in botsing.

Een echtpaar uit Duiven kwam ter hoogte van de Martinilaan in Vught in botsing met een auto die over de N65 vanuit de richting Den Bosch kwam en afsloeg richting de Martinilaan. Vermoedelijk is de bestuurder van dat voertuig door een rood verkeerslicht gereden waarna de twee auto's met elkaar in botsing kwamen.

Na de klap raakte de bestuurder van de auto van het echtpaar uit Duiven de macht over het stuur kwijt en raakte een boom langs de N65. Een aantal voorbijgangers onder wie een politieagente stopte en verleende eerste hulp.

Het echtpaar uit Duiven had diverse kneuzingen en lichte verwondingen waarvoor zij ter plaatse voor werden behandeld. De bestuurder van het andere voertuig raakte niet gewond. Hij werd na een alcoholtest aangehouden en overgebracht naar het bureau in Den Bosch omdat hij onder invloed was van alcohol. De politie onderzoekt de zaak.

Een rijstrook van de N65 was na het ongeval afgesloten.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement