Volledig scherm
CDA Vught houdt een avond over duurzaam bouwen.

Avond over duurzaam bouwen in Vught

VUGHT - In Brasserie Onder Ons in Vught wordt woensdag 14 maart om 20.00 uur een avond gehouden over duurzaam bouwen, een initiatief van CDA Vught Cromvoirt.

 De partij gaat in gesprek met experts en inwoners over hoe, voor wie en hoe energie neutraal er gebouwd wordt in Vught. Volgens het CDA is er ontevredenheid over het soort woningen dat de laatste jaren in Vught is gebouwd; te weinig voor starters en senioren. 

Gasten

Gespreksleider Erik Overman spreekt met gasten die nauw betrokken zijn met bouwen en duurzaamheid: Mark Bussman (Category & Business Development manager) van Itho Daalderop, Pascal van der Sanden van ACR Klimaat in Vught, Cathelijne Holthuis van BIEB (Bouwen In Eigen Beheer), Henk Key en Johan Smulders van de Vughtse WoonCorporatie i.o., en Brecht Gerritse - nauw betrokken bij het CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) project ‘Voorhelvoirt Duurzaam’.

Iedereen die mee wil praten en denken is welkom. De brasserie aan het Molenieindplein is open om 19.45 uur. Het programma start om 20.00 uur en eindigt om ongeveer 22.00 uur. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Theater de Speeldoos Vught voert per direct structurele en 'wellicht pijnlijke veranderingen' door
    PREMIUM

    Theater de Speeldoos Vught voert per direct structure­le en 'wellicht pijnlijke veranderin­gen' door

    VUGHT - 'De Speeldoos ontkomt er niet aan om per direct structurele en wellicht pijnlijke veranderingen door te voeren'. Dat schrijft theaterdirecteur Harry Salfischberger in een brief aan docenten en andere relaties. Wat die veranderingen zijn, is (nog) niet bekend. Maandag 1 oktober vindt een informatie-avond plaats over de toekomst van het Vughtse theater. De avond begint om 20.30 uur.

Den Bosch e.o.