Volledig scherm
Verkiezingsposter VVD Vught beplakt © VVD Vught

Boosheid om bekladden verkiezingsposters in Vught: 'Dit is absolute waanzin'

VUGHT – Onbekenden hebben onlangs in Vught een verkiezingsposter van Saskia Heijboer, wethouder en lijsttrekker van VVD Vught, met een andere poster beplakt. De partij reageert woest. ,,Tolerantie en respect is hier ver te zoeken.”

Volgens de partij worden er de laatste tijd in Vught meerdere posters verwijderd of beplakt, ook van andere politieke partijen. 

Reactie VVD

,,Posters bekladden of zelfs helemaal verwijderen vanwege een andere opvatting: absolute waanzin”, laat een woordvoerder weten.

,,In Nederland mag je zijn wie je bent en je eigen mening hebben. Daar zijn wij trots op. Die vrijheid zullen wij altijd verdedigen.”

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Theater de Speeldoos Vught voert per direct structurele en 'wellicht pijnlijke veranderingen' door
    PREMIUM

    Theater de Speeldoos Vught voert per direct structure­le en 'wellicht pijnlijke veranderin­gen' door

    VUGHT - 'De Speeldoos ontkomt er niet aan om per direct structurele en wellicht pijnlijke veranderingen door te voeren'. Dat schrijft theaterdirecteur Harry Salfischberger in een brief aan docenten en andere relaties. Wat die veranderingen zijn, is (nog) niet bekend. Maandag 1 oktober vindt een informatie-avond plaats over de toekomst van het Vughtse theater. De avond begint om 20.30 uur.

Den Bosch e.o.