Volledig scherm
Woonwijze Vught. © Google Streetview

Coalitie Vught: 'Woonwijze is onbetrouwbaar'

VUGHT - Woningstichting Woonwijze is volgens Gemeentebelangen, VVD en D66 Vught een onbetrouwbare partner. De partijen vragen zich zelfs af of Vught nog wel met Woonwijze zaken moet doen.

De discussie over de Woonvisie kreeg donderdagavond tijdens de raadscommissie een verrassende wending. Ondanks herhaald verzoek van voorzitter Corine van den Wildenberg het over de Woonvisie te hebben, ventileerden de partijen vooral ook hun frustraties over het handelen van Woonwijze. "De relatie met de huidige directie is niet goed”, aldus D66-fractievoorzitter Birgit Cordes. "Samenwerking verloopt erg stroef. Daarnaast verdient de directeur meer dan 2 ton. Veel meer dan directeuren van vergelijkbare corporaties."

  1. Maurick College in Vught heeft ruim aandacht voor Eerste Wereldoorlog

    Maurick College in Vught heeft ruim aandacht voor Eerste Wereldoorlog

    VUGHT - Ongeveer 1.200 leerlingen van het Maurick College in Vught hebben de afgelopen 13 jaar op een intensieve en vaak indrukwekkende manier kennisgemaakt met de Eerste Wereldoorlog. Ze gingen in groepjes voor een studiereis naar Noord-Frankrijk bij Verdun, liepen in de loopgraven, zochten scherven en schroot in en op de oorlogsakkers en bezochten het museum in Romagne-sous-Monfaucon van oud-Eindhovenaar Jean-Paul de Vries.

Den Bosch e.o.