Volledig scherm
Het strandbad van de IJzeren Man in Vught gaat een paar dagen eerder open dan gepland. © Albert van den Boomen

Haal de zwemkleding maar uit de kast; zwembad IJzeren Man Vught vanwege mooie weer vervroegd open

POLLVUGHT - Het water zal nog fris zijn maar de bikini en de zwembroek kunnen uit de kast. In verband met de zomerse temperaturen opent het strandbad van de IJzeren Man in Vught woensdag vervroegd de deuren.

poll

Mooie weer goede aanleiding voor paar dagen vrij

  • Eens (66%)
  • Oneens (34%)
1060 stemmen

Normaal gesproken start het seizoen aan het begin van de meivakantie met het Springkussen Festijn. ,,Maar met deze temperaturen wil natuurlijk iedereen naar buiten,” verklaart Dymphy Soeterings van het IJzeren Man Strandbad. ,,Daarom gaan we alles op alles zetten om woensdag al onze deuren te openen en iedereen van heerlijk zomers genieten te voorzien." 

Speeltoestellen

Het IJM Strandbad is woensdag 18 t/m vrijdag 20 april geopend van 12.00 tot 18.00 uur en is voorzien van nieuwe speeltoestellen en een nieuwe air trampoline. Zaterdag 21 en zondag 22 april is het Strandbad geopend van 10.00 tot 18.00 uur. 

Het Springkussen Festijn gaat in de weekenden van de meivakantie gewoon door. Ook het IJM Strandhuys is geopend (maandag en woensdag t/m zondag vanaf 10.00 uur). In de meivakantie (21 april t/m 6 mei) is het Strandhuys dagelijks geopend. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement