Volledig scherm
© Geert-Jan van den Heuvel

Lof voor Papernotes door Musical Intermezzo Vught

VUGHT - Musical Intermezzo oogstte afgelopen weekend in Theater de Speeldoos in Vught veel lof met de voorstelling Papernotes

‘Wat een prachtige voorstelling, wat een prachtige zang, ik ben enorm geroerd door wat ik heb mogen beleven en het geeft me kracht’, zijn enkele uitspraken die bezoekers lieten horen. "De gastenboeken in de foyer, op de site en op Facebook lieten ons blozen", aldus voorzitter Geert-Jan van den Heuvel.

De 14-koppige muziektheatergroep Musical Intermezzo uit Vught bracht met enthousiasme, verve en professionalisme voor drie volle zalen hun verjaardagsvoorstelling Papernotes. Het liedjesprogramma die door de leden zelf was samengesteld bevatte juweeltjes van liedjes zoals Who wants to live forever, You gotta be, Rollin’in the deep en Old and Wise.

Naast een prachtig toneelbeeld, een zeskoppige band en de leden zelf, waren er ook filmpjes te zien in het sfeervolle ‘pallet-decor’. Filmpjes die de liedjes ondersteunden en de komische kant van deze enthousiaste groep lieten zien. Ook traden een aantal leden op de voorgrond in een duet, kwartet, damessectie en herensectie. Een van de dames ondersteunde het prachtige Old and Wise zelfs met een solodans.

Papernotes stond onder regie van Mary-Ann Schonk-Meeuwsen. De swingende band werd geleid door Ruud Verkoeijen.