https://mail.google.com/mail/b/AAYagpUShzC1lBVeLo6V5NSzAnMiKSM60-kuwy0ybpgv4zYzzdU2/u/0/#inbox/15e7666dba7123a1?projector=1

Open dag brandweer Vught op 23 september

VUGHT - De vrijwillige brandweer Vught opent op 23 september tussen 11.00 uur en 16.00 uur de deuren van de kazerne aan de Kettingweg voor het publiek. 

Begin dit jaar heeft brandweer een nieuw blusvoertuig in dienst is genomen. Dit voertuig en ander materieel is tijdens de open dag te zien. 

Aan deze open dag nemen ook de jeugdbrandweer van Vught, Haaren en Helvoirt deel. Ook is een hulpverleningsvoertuig van de brandweerpost Vlijmen te zien en verschillende oldtimers. Oo politie, ProRail,  Rode Kruis,  Brandwondenstichting, Defensie en de reddingsbrigade verlenen medewerking.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Eerste Van Gogh monument schildje in Helvoirt

    Eerste Van Gogh monument schildje in Helvoirt

    HELVOIRT - Drie Van Gogh monument schildjes zijn vandaag, vrijdag 22 juni, in Helvoirt uitgereikt. Een voor de eigenaar van de protestante kerk, een voor de bewoner van het voormalig woonhuis van de familie Van Gogh en een voor de gemeente Haaren als mogelijke eigenaar van de begraafplaats van een lid van de familie van Gogh. Het is de bedoeling dat alle Van Gogh gebouwen die op de monumentenlijst in Nederland voorkomen een dergelijk schildje krijgen.

Den Bosch e.o.