Volledig scherm
Petra Maas neemt haar prijs in ontvangst. © Kees van der Zandt/BD

Petra Maas beste Vughtse ondernemer 2015

VUGHT - Petra Maas van copyshop Dit of Dat werd donderdagavond door haar collega’s uitgeroepen tot de beste ondernemer van Vught in 2015.

In een goedgevulde zaal van Theater De Speeldoos sloeg de presentatie van haar bedrijf net iets beter aan bij de leden van het MKB Vught, dan de sportschool voor vrouwen Hart for Her van Miranda Caliari en kapsalon Change Hairstyling van Dorien van Loon.

Leiding door vrouw
“We bedrukken onder meer kleding en maken heel veel producten van sleutelhangers. Heel mooi dat ons bedrijf vanavond zo wordt gewaardeerd door collega-ondernemers uit Vught ”, liet winnares Maas tijdens de prijsuitreiking weten. “Daarnaast vind ik het natuurlijk leuk dat aan de andere twee genomineerde bedrijven ook leiding wordt gegeven door een vrouw.”

MKB Vught
De geanimeerde en informele avond, ingetogen en vakkundig gepresenteerd door Erik Overman, stond naast de verkiezing van de Vughtse ondernemer van het jaar vooral in het teken om leden te werven voor het MKB Vught. “Want er staan de komende jaren heel veel belangrijke dingen te gebeuren in Vught. Zoals de verdieping van het spoor en de werkzaamheden aan de N65”, liet Leo Ketelaars, bestuurslid van MKB weten. “Het is dan van belang dat de ondernemers in het dorp zich verenigen om samen sterk zijn.”

Den Bosch e.o.