Volledig scherm
© Thinkstock

Praalwagenbouwers Vught houden open huis

VUGHT - De bouwers van praalwagens in Dommelbaorzedurp (Vught) houden komende zaterdag 18 februari open huis in hun bouwhal aan de Molenvenseweg in Vught.

Onder het motto 'Borrelen bij de bouwers' kunnen bezoekers zien hoe het staat met de voortgang van de wagens die op carnavalszondag tijdens de optocht door de Dommeldurpse straten zullen trekken.

Tijdens de open dag zullen plaatselijke clubs met muziek voor carnavalsstemming zorgen. Ook Prins Alfredo en zijn Gevollug zullen aanwezig zijn. Daarnaast is er een hapje en drankje te krijgen in de voormalige sportzaal aan de Molenvenseweg.

De open dag bij de bouwers begint om 14.00 uur.

  1. Maurick College in Vught heeft ruim aandacht voor Eerste Wereldoorlog

    Maurick College in Vught heeft ruim aandacht voor Eerste Wereldoorlog

    VUGHT - Ongeveer 1.200 leerlingen van het Maurick College in Vught hebben de afgelopen 13 jaar op een intensieve en vaak indrukwekkende manier kennisgemaakt met de Eerste Wereldoorlog. Ze gingen in groepjes voor een studiereis naar Noord-Frankrijk bij Verdun, liepen in de loopgraven, zochten scherven en schroot in en op de oorlogsakkers en bezochten het museum in Romagne-sous-Monfaucon van oud-Eindhovenaar Jean-Paul de Vries.

Den Bosch e.o.