Volledig scherm
Shoeby Shop verhuist naar pand van Pauw aan Marktveld in Vught. © Marc Bolsius

Shoeby Shop Vught verhuist van Marktveldpassage naar 'Pauw-pand'

VUGHT - Modeketen Shoeby Shop verhuist van de Marktveldpassage in Vught naar een karakteristiek pand aan het Marktveld. Het pand waar voorheen de exclusieve damesmodezaak Pauw was gevestigd.

Het karakteristieke winkelpand ligt op de kop van het Marktveld 41-43 en beschikt over zo'n 177 vierkante meter winkelvloeroppervlak. 

De Marktveldpassage in Vught gaat op de schop. Afhankelijk van de bezwaren starten de werkzaamheden medio 2018. De vernieuwbouw van het gedateerde winkelcentrum duurt zo'n 26 maanden en omvat 22 commerciële ruimtes en 60 koop- en huurappartementen. 

Stoppen

Albert Heijn wordt met afstand de grootste huurder en groeit van 1.500 naar 2.800 vierkante meter winkelvloeroppervlak. Het plan omvat één centraal bouwblok met daarin grotere winkels, zoals Albert Heijn en Hema en twee kleinere bouwblokken. De winkels komen op de begane grond. Erboven woningen in twee of drie lagen.

Verschillende ondernemers gingen de Shoeby Shop al voor en vertrokken naar een nieuwe stek. Anderen voelden zich door de ontwikkelingen genoodzaakt te stoppen.   

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement