De theaterzaal mag de komende maanden gratis worden gebruikt door podiumbeesten met een leuk idee.
Volledig scherm
De theaterzaal mag de komende maanden gratis worden gebruikt door podiumbeesten met een leuk idee. © Isabella Groep

Theaterzaal Fort Isabella Vught gaat plat; wie wil nog schitteren?

VUGHT - Podiumbeesten met een spetterend idee dat past bij Fort Isabella in Vught, mogen de komende maanden gratis gebruik maken van de theaterzaal. 

De zaal gaat begin 2018 tegen de vlakte en dat is volgens de Isabella Groep een mooie kans om aantal evenementen plaats te laten vinden die een podium verdienen of willen hebben. ,,Voor ons gaat het om activiteiten die passen bij Fort Isabella en de plannen voor de toekomst. En de unieke samenleving die we hier steeds verder vorm geven. Een ludieke oproep dus voor initiatieven die anders wellicht geen ruimte krijgen, maar wel een kans mogen hebben", aldus Tjeerd Saatrube van de Isabella Groep. ,,Zo creëren we ruimte en kansen. Het gebruik is dan ook gratis." 

Herontwikkeling

De Isabella Groep herontwikkelt de historische plek aan de Reutsedijk. Een bijzondere plek  waar wonen, werken, educatie, sport en ontspanning samenkomen. Deels gerealiseerd in de huidige kazernegebouwen én in nieuwbouw geïntegreerd in de buitenwallen.

De zaal beschikt volgens Saatrube over een verhoogd podium en een tribune voor 150 personen. Er is een grote open ruimte tussen de tribune en het podium (20 bij 20 meter) en er is een bar aanwezig. ,,We zien uit naar bijzondere en verrassende ideeen", aldus Saatrube. ,,De evenementen moeten natuurlijk passen in de zaal en voldoen aan de geldende richtlijnen, denk aan vergunningen en andere bewoners en bezoekers van het fort. Wij selecteren de best passende ideeën."

Ideeën kunnen gestuurd worden naar info@fortisabella.nl.