Volledig scherm
© Thinkstock

Ton meer voor kunstgrasveld Real Lunet Vught wordt betaald van budget Zwaluw V.F.C.

VUGHT - Omdat voetbalclub Zwaluw V.F.C zich niet kan vinden in de huurverhoging en dus geen kunstgrasveld krijgt, valt het kunstgrasveld voor Real Lunet bijna een ton duurder uit.

Dat heeft te maken met het wegvallen van de voordelen in de voorbereiding en uitvoering van 2 velden én de wens van Real Lunet om het hoofdveld om te zetten in kunstgras.

Het kunstgrasveld voor Real Lunet gaat in plaats van 4,5 ton 547.000 euro kosten. Beetje wrang, de extra kosten voor het veld van Real Lunet worden gedekt door het gedeeltelijk inzetten van het niet gebruikte budget voor de aanleg van het kunstgrasveld voor Zwaluw V.F.C. ​

  1. Maurick College in Vught heeft ruim aandacht voor Eerste Wereldoorlog

    Maurick College in Vught heeft ruim aandacht voor Eerste Wereldoorlog

    VUGHT - Ongeveer 1.200 leerlingen van het Maurick College in Vught hebben de afgelopen 13 jaar op een intensieve en vaak indrukwekkende manier kennisgemaakt met de Eerste Wereldoorlog. Ze gingen in groepjes voor een studiereis naar Noord-Frankrijk bij Verdun, liepen in de loopgraven, zochten scherven en schroot in en op de oorlogsakkers en bezochten het museum in Romagne-sous-Monfaucon van oud-Eindhovenaar Jean-Paul de Vries.

Den Bosch e.o.