Volledig scherm
De tweede kettingbotsing van deze zondag op de N65. © Bart Meesters

Tweede kettingbotsing op N65, weg kan verkeer afgesloten A58 naar Eindhoven nauwelijks aan

VUGHT - Voor de tweede keer in twee uur tijd is zondagavond een kleine kettingbotsing geweest op N65 bij Vught. Tegen 18.30 uur reden drie auto's achterop een vrachtwagen met een kermisattractie. 

Dat gebeurde op de weg richting Den Bosch. Eén persoon raakte gewond en is nagekeken in een ambulance. Ook de brandweer werd opgeroepen. De afrit richting de rondweg van Den Bosch en de A2 richting Eindhoven was door het ongeluk geblokkeerd. Ook was een rijstrook afgesloten. Rond 19.00 uur was de weg weer vrij. De vier betrokken voertuigen zijn flink beschadigd. 

Het is dit weekend bijzonder druk op de N65 tussen Tilburg en Den Bosch. Verkeer dan normaal gesproken de A58 richting Eindhoven pakt, moet wegens wegwerkzaamheden omrijden via Den Bosch. De afslag richting de A2 bij Vught kan de stroom auto's nauwelijks aan. Eerder op de zondagmiddag reden drie auto's tegen elkaar op. Daarbij vielen enkele lichtgewonden. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Eerste Van Gogh monument schildje in Helvoirt

    Eerste Van Gogh monument schildje in Helvoirt

    HELVOIRT - Drie Van Gogh monument schildjes zijn vandaag, vrijdag 22 juni, in Helvoirt uitgereikt. Een voor de eigenaar van de protestante kerk, een voor de bewoner van het voormalig woonhuis van de familie Van Gogh en een voor de gemeente Haaren als mogelijke eigenaar van de begraafplaats van een lid van de familie van Gogh. Het is de bedoeling dat alle Van Gogh gebouwen die op de monumentenlijst in Nederland voorkomen een dergelijk schildje krijgen.

Den Bosch e.o.