Volledig scherm
Een deel van de Theresialaan in Vught ligt al open. foto Petra Dircks/BD

Werk Theresialaan begonnen

VUGHT - Het werk aan de Theresialaan in Vught is dan eindelijk begonnen. Een deel van de weg is daarom afgesloten voor verkeer.

Vooral voor ouders die hun kinderen per auto naar de basisscholen De Schalm en De Piramide brengen, zal het de komende tijd behelpen worden. Maar de werkzaamheden zijn al lang van te voren aangekondigd en het werk moet nu eenmaal gebeuren.

Samen met aanwonenden van de Theresialaan ontwierp de gemeente het huidige plan voor de opknapbeurt. Bloemenzaak Casa Verde verhuisde tijdelijk naar de Esschestraat en zit nu in een voormalig schoolgebouw waar de zaak goed bereikbaar is.

Het werk aan de Theresialaan zal tot in de zomer duren.

Volledig scherm
Een deel van de Theresialaan in Vught ligt al open. foto Petra Dircks/BD
  1. Maurick College in Vught heeft ruim aandacht voor Eerste Wereldoorlog

    Maurick College in Vught heeft ruim aandacht voor Eerste Wereldoorlog

    VUGHT - Ongeveer 1.200 leerlingen van het Maurick College in Vught hebben de afgelopen 13 jaar op een intensieve en vaak indrukwekkende manier kennisgemaakt met de Eerste Wereldoorlog. Ze gingen in groepjes voor een studiereis naar Noord-Frankrijk bij Verdun, liepen in de loopgraven, zochten scherven en schroot in en op de oorlogsakkers en bezochten het museum in Romagne-sous-Monfaucon van oud-Eindhovenaar Jean-Paul de Vries.

Den Bosch e.o.