Amyra (16) zat voor aanval wolf nog te chillen in de speeltuin om de hoek: ‘Veel te gevaarlijk om hem daar los te laten lopen’

VIDEOVLIJMEN - De wolf die al een week huishoudt onder schapen in Heusden is zaterdagmorgen vol in beeld gekomen bij een aanval aan de Mortelweg in Vlijmen, dat is vlakbij nieuwbouwwijk Geerpark. Kort daarvoor zat Amyra Stupers (16) nog met haar vrienden in de speeltuin daar.

Het komt wel erg erg dichtbij. Dat is het sentiment bij bewoners van het Geerpark en de Wolput. Op amper een paar honderd meter van hun woning heeft een wolf - dé wolf - deze zaterdagmorgen weer toegeslagen.

  1. Middelbare scholen gaan open en de belangrijkste vraag is nu: Gaat iedereen over of niet?
    PREMIUM

    Middelbare scholen gaan open en de belangrijk­ste vraag is nu: Gaat iedereen over of niet?

    Wat te doen met de overgangsnormen? Hoe vullen we het gala in voor de eindexamenleerlingen? Vragen waar het middelbaar onderwijs, dat op 2 juni zijn deuren weer opent, een antwoord op moest vinden. En niet iedereen heeft hetzelfde antwoord op de belangrijkste vraag: gaat iedereen wel over? Vanaf aanstaande dinsdag gaan de leerlingen van het middelbare onderwijs weer naar school. De hamvraag is natuurlijk: wat te doen met de overgangsnormen?