Volledig scherm
André Hazes komt naar Waalwijk. © ANP/KIPPA PAUL BERGEN

André Hazes geeft concert op Unnaplein in Waalwijk

WAALWIJK - Waalwijk is een weer een groot muzikaal evenement rijker. André Hazes Jr. en zijn band geven vrijdag 23 augustus een concert op het Unnaplein.  Aan het evenement verlenen ook andere artiesten hun medewerking, onder wie René Schuurmans, Henk Dissel, Thom Craane, Alex en DJ Calvin.

De organisatie is in handen van jongerencentrum Tavenu, de Waalwijkse horeca en de gemeente Waalwijk. Het aantal evenementen in het centrum groeit de laatste tijd snel.  Zo komt AvroTros met het tv-programma ‘Sterren Muziekfeest  op het Plein’ naar Waalwijk. Op woensdag 26 juni treden tal van Nederlandse artiesten op. Binnenkort wordt bekend wie er allemaal op het Raadhuisplein te zien en horen zijn.  

Volgens de Tavenu is het de grote organisatiebureaus ook opgevallen dat in Waalwijk steeds meer grotere evenementen worden gehouden. Door die contacten is het ook gelukt om André Hazes naar Waalwijk te halen. Het evenement begint op vrijdag 23 augustus om 19.00 uur en duurt tot 1.00 uur. Toegangskaarten kosten 12,50 euro en zijn vanaf 27 mei te koop via ticketpoint.nl. Het optreden is voor mensen van 18 jaar en ouder.

  1. Blikseminslag in Waspik: ‘Dikke brandmuur en dakpannen zijn ons geluk geweest’
    Video

    Bliksemin­slag in Waspik: ‘Dikke brandmuur en dakpannen zijn ons geluk geweest’

    WASPIK - Dinsdagmorgen, rond halftien. Bep Brouwer zit aan haar woning aan de Benedenkerkstraat 94 in Waspik te lezen. Plotsklaps schrikt een enorme knal haar op, gevolgd door een oranje flits. Er breekt brand uit. Niet in het woongedeelte van de boerderij, maar in de aanpalende schuur. Een van de twee schoorstenen dondert naar beneden. Brandweerkorpsen zijn snel ter plekke en doen wat ze kunnen, maar er is geen redden aan: de schuur gaat volledig teloor.