Botsing tussen twee auto's in Waalwijk
Volledig scherm
Botsing tussen twee auto's in Waalwijk © Foto Persbureau Midden Brabant/Erik Haverhals

Auto belandt tegen muur op oprit van woning in Waalwijk na botsing

WAALWIJK - Twee auto's zijn donderdagavond rond 21.30 uur op elkaar gebotst op de Groenewoudlaan in Waalwijk. Een van de wagens kwam daarbij tegen een muurtje op een oprit van een woning tot stilstand.

 1. Gilbert de Heus heeft zo veel liefde voor Volkswagens dat het busje zelfs mee op huwelijksreis ging
  SERIE: IK EN MIJN VOERTUIG

  Gilbert de Heus heeft zo veel liefde voor Volkswa­gens dat het busje zelfs mee op huwelijks­reis ging

  NIEUWENDIJK - Iets anders dan een Volkswagen? Gilbert de Heus (43) uit Nieuwendijk kan zich dat bijna niet voorstellen. De voorliefde voor het merk werd hem door zijn vader Kees aangeleerd. Toen De Heus via vrienden met oude kevers in contact kwam met de eigenaar van het Volkswagenmuseum De Wolfsburcht was het hek van de dam. Zijn pronkstuk? Een brandweerwagenbusje dat hij opknapte en waarmee hij op huwelijksreis ging.
 2. Werkendamse Raïsa Schoon haalt lessen uit 'krankzinnige' weken op Spelen

  Werkendam­se Raïsa Schoon haalt lessen uit 'krankzinni­ge' weken op Spelen

  De olympische vlag op het beachsportpark in Werkendam kan naar beneden. Voor de jonge beachvolleybalsters Katja Stam en Raïsa Schoon eindigden hun eerste Olympische Spelen in de tussenronde. Dat betekent dat oud-topspeelster Debora Schoon-Kadijk, de moeder van de 19-jarige Raïsa die zelf meedeed aan de Spelen van 1996 en 2000, op sportpark Copakadijk de vlag moet strijken. ,,Hij zou blijven hangen zolang wij in het toernooi zitten”, zegt Schoon. ,,Die kan nu dus halfstok”, voegt Stam lachend eraan toe.