Volledig scherm
Foto ter illustratie © Getty Images

Auto-inbreker op heterdaad betrapt en aangehouden in Sprang-Capelle

WAALWIJK - Een 27- jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is donderdagochtend rond 05.00 op heterdaad betrapt bij een auto-inbraak aan de Johan Frisostraat in Sprang-Capelle. De man is aangehouden. Dat meldt de politie.

Een getuige zag de man en deed een melding bij 112. Agenten troffen de man, een bekende van de politie, aan in het voertuig en hielden hem aan. De verdachte verzette zich bij zijn aanhouding.

De man werd meegenomen en ingesloten in het cellencomplex in Tilburg. Hij bleek ook nog te worden gezocht voor een gepleegde winkeldiefstal in Waalwijk op 2 november.

  1. Gerechtshof spreekt zich nog niet uit over doorsteek centrum Waalwijk

    Gerechts­hof spreekt zich nog niet uit over doorsteek centrum Waalwijk

    WAALWIJK - Nog altijd is er geen uitsluitsel over de doorsteek tussen de Grotestraat en de Taxandriaweg in Waalwijk. Het gerechtshof in Den Bosch heeft de uitspraak in de slepende zaak tussen de familie Sebregts en de gemeente Waalwijk voor zich uitgeschoven. Waarom maakt het gerechtshof niet bekend. Ook de gemeente Waalwijk zegt geen idee te hebben. ,,Volgens onze advocaat is de uitspraak zonder opgaaf van reden uitgesteld.” De uitspraak staat nu gepland op 8 januari.