Volledig scherm
Auto op zijn kop in de berm bij A59 bij Drunen © FPMB / Anja van Beek

Auto over de kop naast oprit A59 bij Drunen

DRUNEN - Bij de oprit van de A59 bij Drunen is zaterdagavond een auto op zijn dak terechtgekomen. De bestuurder kwam met de schrik vrij. 

De automobilist reed met zijn rechtervoorwiel in de berm, waarna hij slipte en met zijn auto over de kop het talud afgleed. De auto moest door een berger weggesleept worden. In november belandde er op dezelfde plek ook een auto op zijn kant in de berm. 

Doordat de oprit tijdelijk afgesloten was, ontstonden er problemen voor de overige weggebruikers. Auto's die probeerden te keren reden zichzelf vast in de modder van de berm. Toen de inzittenden van die auto's uit probeerden te stappen, belandde een aantal van hen in de sloot. Uiteindelijk heeft Rijkswaterstaat de auto's uit de berm getrokken en konden zij hun weg vervolgen. 

Volledig scherm
Auto op zijn kop in de berm bij A59 bij Drunen © FPMB / Anja van Beek
  1. ‘Stop met kokervisie over vestiging grootschalige logistiek in Midden-Brabant’
    PREMIUM

    ‘Stop met kokervisie over vestiging grootscha­li­ge logistiek in Mid­den-Bra­bant’

    TILBURG/WAALWIJK - De stadsbesturen van Tilburg en Waalwijk nemen grote risico’s door zwaar in te blijven zetten op de vestiging van nieuwe logistieke ondernemingen. ,,De bestuurders hebben last van kokervisie, die de mogelijkheden van lokale bedrijven inperkt en de banen van inwoners op termijn onder druk zet. We zijn met z’n allen als het ware een nieuwe textielcrisis aan het creëren. Of zo je wilt een nieuwe schoenencrisis.”