Het huidige hoofdkantoor van Van Mossel. Het autobedrijf wil op Haven Acht Oost een nieuw logistiek centrum met hoofdkantoor bouwen.
Volledig scherm
Het huidige hoofdkantoor van Van Mossel. Het autobedrijf wil op Haven Acht Oost een nieuw logistiek centrum met hoofdkantoor bouwen. © Van Mossel

Autogigant Van Mossel zet vaart achter nieuw logistiek centrum in Waalwijk: ‘Nog wel wat hobbels te nemen’

WAALWIJK -  De Waalwijkse autogigant Van Mossel wil vaart zetten achter het nieuwe logistieke centrum op bedrijventerrein Haven Acht Oost. Als alles meezit, is de bouw van het omvangrijke complex november volgend jaar klaar. Toch houdt algemeen directeur Eric Berkhof nog wel een slag om de arm. ,,Er zijn nog wat hobbels te nemen.”

  1. Met de verkoop van Smulbollen koopt Veense lunchroom Je Kans een busje voor het personeel
    PREMIUM

    Met de verkoop van Smulbollen koopt Veense lunchroom Je Kans een busje voor het personeel

    Natuurlijk heeft ook lunchroom Je Kans in Veen last gehad van coronaperikelen. De horecazaak, waarin mensen met een beperking werken, heeft een zware tijd achter de rug. Personeel moest thuis blijven tijdens de lockdown of andere klusjes doen toen de horeca verplicht de deuren gesloten hield. Maar Je Kans vocht zich er doorheen en staat aan de vooravond van het tweejarig bestaan. En de ingebruikname van een personeelsbus.