Volledig scherm
Baanbrekers wil zoveel mogelijk mensen aan werk helpen. © Beeld Werkt

Baanbrekers deelt Participatieprijzen uit; twaalf genomineerden

WAALWIJK - Baanbrekers reikt deze week weer de Participatieprijzen uit. De sociale dienst en werkvoorziening in De Langstraat wil met deze prijzen personen en bedrijven in het zonnetje zetten, die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan helpen. 

Er zijn vier categorieën: Participatiepersoon, Participatieploeg, Participatieproject en Toffe Peer. In elke categorie zijn drie genomineerden. 

Genomineerden

De genomineerden zijn in de categorie Participatiepersoon: Arthur Bontekoe (vanHaren), Bart van Wijlen (aannemersbedrijf Van Wijlen) en René Hoogstraate (Aarts Plastics). Participatieploeg: Sunware, Esch  Group en Loon en Grondverzetbedrijf Van Daelen. Participatieproject: JDA verkeersregelaars, Vespi en Beekmans Heftrucks. Toffe Peer: Ruud van Hussen en Arnold Versteeg (Maatjesproject), Kin Yin Wong (KFC Waalwijk) en René Vos (Citroën Vis). 

De categorie Toffe Peer is nieuw en bedoeld als aanmoedigingsprijs voor mannen en vrouwen die ervoor hebben gezorgd dat werknemers van Baanbrekers hun eerste stappen hebben kunnen zetten op weg naar een nieuwe toekomst. 

De prijzen worden donderdag uitgereikt in De Voorste Venne.