Volledig scherm
Michael van Gerwen © ANP

Beschuit met blauwe muisjes voor Michael van Gerwen, hij krijgt een zoon!

VLIJMEN - Michael van Gerwen en zijn vrouw Daphne krijgen een zoontje! Dat nieuws heeft de darter met een gender reveal video bekendgemaakt via Instagram.

In het filmpje is te zien hoe dochter Zoë een enorme Bossche bol voorgeschoteld krijgt. Nadat ze het gerecht met wat moeite openmaakt, komt daar een blauwe vulling uit. En dat kan natuurlijk maar één ding betekenen: ze krijgt een broertje!

Michael en Daphne stapten vijf jaar geleden in het huwelijksbootje. In 2017 kwam Zoë ter wereld. Afgelopen maand maakten ze bekend een tweede kindje te verwachten.

  1. Met loeiende sirenes op pad met de Brabantse brandweer: echte beelden geven inkijkje in heftig werk
    video

    Met loeiende sirenes op pad met de Brabantse brandweer: echte beelden geven inkijkje in heftig werk

    Een vrachtwagen die vastzit onder het beruchte viaduct in Waalwijk. Een auto die spontaan in brand vliegt op een drukke rotonde in Breda. Een persoon die uit het koude water wordt gered in Geertruidenberg. Deze beelden staan gebrand op het netvlies van de brandweerlieden die dagelijks met spoed uitrukken. Voor wie altijd al een keer heeft willen meegaan met ze, kan dat doen in deze eerste aflevering van de vlog van Brandweer Midden- en West-Brabant.