Volledig scherm
PREMIUM
De oude Mavo op de hoek Herptsestraat/ Demer aan de rand van de vesting Heusden. Nu nog onderkomen van Creatief Centrum Heusden. © Beeld Werkt

Bestuur Creatief Centrum dreigt met opstappen

HEUSDEN - Creatief Centrum Heusden dreigt zonder bestuur te komen. Zodra het centrum weg moet uit de voormalige mavo aan de Demer, stapt het bestuur op. ,,We zijn de strijd moe", stelt Anna Marie van Thiel de Vries, woordvoerster van het bestuur.

De vraag wannéér Creatief Centrum Heusden (CCH) de deur op de hoek Herptsestraat/Demer achter zich dicht moet trekken is nog niet beantwoord. Al in april 2016 zegde de gemeente Heusden de huur op, omdat het voormalige schoolgebouw en de nabijgelegen oude gymzaal in de verkoop kwamen. Dit leverde de nodige kritiek op.

  1. Alternatief voor ‘dure cultuurhal’ verrast Waalwijkse verenigingen
    PREMIUM

    Alterna­tief voor ‘dure cultuurhal’ verrast Waalwijkse verenigin­gen

    WAALWIJK - Waalwijk zit flink in de maag met de veel duurder uitgevallen plannen voor een nieuwe ‘cultuurhal’, maar plots is een alternatief in beeld. Volgens wethouder John van den Hoven heeft zich een mogelijk andere oplossing aangediend voor het huisvesten van de amateurverenigingen, maar wil verder niets kwijt over de laatste ontwikkelingen. De verenigingen zelf reageren totaal verrast op het nieuws.