Triatleet Ad Schoonderbeek zwemt ’s zomers elke dag in de Waalwijkse Surfvijver.
Volledig scherm
PREMIUM
Triatleet Ad Schoonderbeek zwemt ’s zomers elke dag in de Waalwijkse Surfvijver. © Paul van Baardwijk

Bezoekers Surfvijver en Afgraving niet bang: ‘Als je je fatsoenlijk gedraagt, kan er weinig gebeuren’

WAALWIJK/DRUNEN - Afgelopen week overleed een man in de Surfvijver, in de Afgraving werd iemand onwel. Ook dat had zomaar verkeerd kunnen aflopen. Hoe kun je de veiligheid bevorderen? ,,Vecht niet tegen kramp.”

 1. Het nijpt nu al bij Leonie, Gwen en Ringo en dan moet de winter nog beginnen: ‘De inflatie voelt als een klap in mijn gezicht’
  PREMIUM

  Het nijpt nu al bij Leonie, Gwen en Ringo en dan moet de winter nog beginnen: ‘De inflatie voelt als een klap in mijn gezicht’

  TILBURG/DRUNEN – ,,Ik maak me zorgen, de kou komt eraan.” Leonie, moeder van vijf, is niet de enige die zich zorgen maakt. Levensmiddelen, energie, de ziektekostenverzekering, alles wordt duurder. Leonie, Gwen en Ringo laten ons komende maanden meekijken in hun huishoudboekje. Hoe komen ze de winter door? Vandaag maken we kennis, ook met hun financiële situatie.
 2. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”