Volledig scherm
Het voormalige Mollercollege in Waalwijk wordt omgebouwd 47 appartementen. © Joris Buijs / PVE

Binnenkijken bij Residentie Moller op Dag van de Bouw in Waalwijk

WAALWIJK - Na een fikse vertraging start vastgoedonderneming Ban Bouw uit Nuenen nu toch echt met de herontwikkeling van het dr. Mollercollege in Waalwijk. Wie wil weten hoe de voormalige school aan de Burgemeester Moonenlaan er straks uit komt te zien, kan zaterdag 15 juni, op de Dag van de Bouw, een kijkje komen nemen. 

Ban Bouw verwacht veel interesse in het project. ,,De school is nu nog grotendeels intact", aldus een woordvoerder. ,,De lokalen zijn er nog, de schoolborden. Het is leuk om je oude school nog eens te bezoeken en te zien wat er van gemaakt gaat worden. Tijdens de open dag zijn alle tekeningen en plattegronden te zien.”   

Residentie Moller, zoals het appartementencomplex gaat heten, bestaat straks uit 47 appartementen. Het is de bedoeling dat bewoners er tot op hoge leeftijd, en indien gewenst geheel verzorgd, kunnen blijven wonen. In het complex komen ook een restaurant, een loungeruimte en een bibliotheek. Alle appartementen krijgen een eigen parkeerplaats. Naar verwachting worden de appartementen in het derde kwartaal van 2020 opgeleverd. 

De Dag van de Bouw is van 10.00 uur tot 15.00 uur.