Een campus voor arbeidsmigranten in Waalwijk. aan dergelijke grootschalige huisvesting denkt Heusden vooralsnog niet. Uit het beleidsplan dat in de maak is moet blijken of dat zo blijft.
Volledig scherm
PREMIUM
Een campus voor arbeidsmigranten in Waalwijk. aan dergelijke grootschalige huisvesting denkt Heusden vooralsnog niet. Uit het beleidsplan dat in de maak is moet blijken of dat zo blijft. © Sylvia van de Ven


Huisvesting arbeidsmigranten: ‘Volkspeiling’ onder Heusdenaren

VLIJMEN - ‘Het wonen van arbeidsmigranten in de gemeente Heusden is geen probleem'. Als Heusdenaar mag je aangeven in hoeverre je het daar wel of niet mee eens bent. Het is een van de onderdelen van een online enquête die Heusden momenteel houdt. De uitkomsten worden gebruikt voor het huisvestingsbeleid dat Heusden gaat maken.

  1. Uitwisseling met São Paulo is ‘once in a lifetime’ kans: ‘Vriendinnen aan het zwembad, maar ik zit op school’

    Uitwisse­ling met São Paulo is ‘once in a lifetime’ kans: ‘Vriendin­nen aan het zwembad, maar ik zit op school’

    WAALWIJK - ,,Waalwijk is saai, maar vriendelijk en veilig. Je gaat op de fiets naar school. In Sao Paulo fiets je niet, het is te groot en veel te gevaarlijk.” De verschillen tussen de ‘metropolen’ Waalwijk en São Paulo werden afgelopen week meteen duidelijk bij de aftrap van het uitwisselingsproject van VWO-4 van het Dr. Mollercollege met een privéschool in Brazilië.