Volledig scherm

Burgernetmelding heeft succes: adres aangetroffen jongetje in Waalwijk bekend

WAALWIJK - Het ongeveer 4 jaar oude jongetje dat donderdagochtend op blote voetjes werd aangetroffen in de Waalwijkse Handelsstraat is bekend. De politie heeft dankzij tips via Facebook achterhaald waar het kindje thuis hoort. 

De politie deed een Burgernetmelding uit toen het kind werd gevonden in de Handelsstraat in Waalwijk. Hij was daar alleen, op blote voeten. De oproep van de politie voor meer informatie over het kind had succes. 

Volgens hoofdagent Paul Francken was het jongetje de straat opgelopen. Omstanders zagen het jongetje en seinden de politie in. Die heeft hem vervolgens opgehaald en via Facebook en Burgernet gezocht naar bekenden. Het kind is in goede gezondheid teruggebracht naar zijn familie.

  1. Automarkt in handen grote dealers; Van Mossel de grootste

    Automarkt in handen grote dealers; Van Mossel de grootste

    WAALWIJK - De marktpositie van de grootste autodealers in Nederland, waarvan Van Mossel Automotive Groep in Waalwijk inmiddels de grooste is, werd in 2018 opnieuw sterker. Dat stelt het Leidse onderzoeksbureau Aumacon in het jaarlijkse onderzoek naar de honderd grootste dealerholdings van Nederland. De tien allergrootste holdings namen vorig jaar bijna 33 procent van de totale autoverkoop voor hun rekening. Voor de circa 300 kleinere autodealers in het hele land resteren de kruimels.
  2. Voor de beste plaatsen bij Muziekfeest op het Plein hebben Jacqueline en Kenny wel zeven uur wachten over

    Voor de beste plaatsen bij Muziek­feest op het Plein hebben Jacqueline en Kenny wel zeven uur wachten over

    WAALWIJK - Woensdagmorgen elf uur. Tal van medewerkers waren toen druk in de weer met het opbouwen van het podium voor het Sterrenmuziekfeest op het Plein. Jacqueline van Aalsburg (37) uit Gorinchem en Kenny Vermunt (33) uit Koewacht keken toe, bijna tegen het plankier aangeplakt. Ze waren er toen al, de eerste van duizenden toeschouwers, die deze avond vanaf acht uur op het Raadhuisplein gaan genieten van de finefleur van het Nederlandstalige lied.