foto ter illustratie
Volledig scherm
foto ter illustratie © Thinkstock

Café City kookt voor de zorg: maar heeft nog wel sponsors nodig

WAALWIJK - Eetcafé City in Waalwijk kookt met Pasen voor medewerkers van de zorg. Eerste Paasdag voor het personeel in verzorgingshuizen in de gemeente. Tweede Paasdag voor medewerkers en patiënten van het hospice in Waalwijk.

De kosten voor het paasdiner in het hospice neemt City voor eigen rekening, zegt eigenaresse Ina van Cromvoirt. Voor het paasdiner voor de zorgmedewerkers zoekt de uitbaatster sponsors.,,We vragen bedrijven of klanten van ons om voor 12,50 euro een maaltijd te kopen.”

Quote

Ik heb al zo’n 150 bestellin­gen binnen en dan hebben nog niets eens alle verzor­gings­hui­zen gereageerd.

Ina van Cromvoirt, Café City

De sponsoring is hard nodig, zegt Van Cromvoirt. ,,Want eerlijk gezegd begint het uit de hand te lopen. De verzorgingshuizen zijn zo enthousiast. Ik heb al zo’n 150 bestellingen binnen en dan hebben nog niets eens alle verzorgingshuizen gereageerd.”

Stress

Het grote aantal aanmeldingen bezorgt de Waalwijkse inmiddels wel wat stress. ,,Het is geweldig, de reacties van de verzorgingshuizen. Mensen zijn zo dankbaar dat we dit willen doen. Maar ik hoop wel dat er dan ook Waalwijkers zijn die willen sponsoren zodat we dit niet alleen hoeven doen.”