Volledig scherm
Het gaat vlot met de bouw van de campus voor arbeidsmigranten in Waalwijk. In amper twee weken staan de woonunits al drie rijen hoog. © Sylvia van de Ven

Campus arbeidsmigranten in Waalwijk krijgt vlot vorm

WAALWIJK - De campus voor arbeidsmigranten op het oude RWB-terrein in Waalwijk begint aardig vorm te krijgen. De derde laag woonunits staat er op. 

Op de campus aan de prof. van 't Hoffweg is straks plek voor 400 arbeidsmigranten die werken in de regio. De gemeente Waalwijk zet in op meer van dergelijke grootschalige huisvestingslocaties in de gemeente omdat grootschalige huisvesting midden in woonwijken niet meer gewenst is. 

De campus aan de prof. van 't Hoffweg is naar verwachting nog voor de zomervakantie klaar. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. De held van Waspik: 'Hij heeft geleden voor anderen die lijden'

    De held van Waspik: 'Hij heeft geleden voor anderen die lijden'

    Maarten van der Weijden is dinsdagmiddag nog maar net gearriveerd, of er stopt een auto bij zijn woning. Er staat een taart op de stoel naast de bestuurster. “Die ga ik Maarten overhandigen”, klinkt het vastberaden uit de mond van Johanny van der Westen. Ze is van de gelijknamige bakker in het naburige Raamsdonk. “We zijn vandaag gesloten, maar de prestatie van Maarten vonden we zo geweldig dat we een taart voor hem hebben gemaakt.” Speciaal voor deze topper staat erop.

Waalwijk, Heusden e.o.