Volledig scherm
Prins Arjan met baby Deavi en moeder Steffi © privéfoto

Carnavalsbaby Deavi krijgt bezoek van prins: ‘Rompertje met logo Schoenlapperslaand cadeau gedaan’

SPRANG-CAPELLE - De pasgeboren ‘carnavalsbaby’ Deavi heeft deze week bezoek gekregen van prins Arjan van Schoenlapperslaand (Waalwijk).

De berichtgeving van het Brabants Dagblad over Deavi, die op 11.11 om 1.11 uur werd geboren, ging deze week het hele land door. Ook prins Arjan van Schoenlapperslaand kon deze bijzondere gebeurtenis niet aan zich voorbij laten gaan.

Met een klein presentje ging hij langs bij Deavi en moeder Steffi. ,,Ik had een rompertje meegenomen met daarop het logo van Schoenlapperslaand geborduurd’', vertelt Arjan, die naar eigen zeggen nog nooit zoiets unieks heeft meegemaakt. ,,Dit soort dingen zijn een hele leuke aanvulling op carnaval‘’, stelt hij enthousiast. ,,Prins zijn is zoveel meer dan alleen feesten, het is ook iets doen voor de mensen.‘’

Ziet hij in Deavi een toekomstig prins carnaval? ,,Dat moet haast wel, ik weet dat z’n moeder van carnaval houdt, dus dat moet wel goed komen.’’ 

Kruik

Tijdens het bezoek kwam er nog wel een heikel punt aan bod. Kleine Deavi werd geboren in Tilburg en is dus eigenlijk een Kruik. ,,Maar daar praten we maar niet over’', zegt Arjan met een knipoog.