Volledig scherm
PREMIUM
De carnavalswagen van CV Krekwakwou is groter dan ooit. Dankzij vele helpende handen tijdens de plakdag krijgt de wagen al aardig vorm. © Marcel Donks

CV Krekwakwou in Waspik maakt flinke stap voorwaarts tijdens plakdag

WASPIK - Er waren veel helpende handen aanwezig tijdens de plakdag die CV Krekwakwou zondag hield in de bouwschuur op het erf van Albert Zijlmans aan de Vrouwkensvaartsestraat in Waspik. De jonge carnavalsvereniging doet dit jaar een gooi naar de eerste plaats in Maoneblusserslaand.

in 2017 maakte Maoneblusserslaand kennis met CV Krekwakwou. Als ridders en prinsessen behaalde de club een mooie derde plaats bij de loopgroepen. Vorig jaar deed de club mee met de wagens als casino en werden de jongelui met 1 punt verschil derde achter de collega- bouwers van CV Dè Heurt Zo. Dit jaar gaat de club voor de eerste plaats, waarbij ze zelf CV Dè Heurt Zo weer als grootste concurrent zien. Extra bijzonder dat de clubs elkaar wel helpen tijdens de plakdagen. Was twee weken geleden een aantal leden van CV Krekwakwou aanwezig in Raamsdonk om de wagen van Dè Heurt Zo mee te plakken, deze zondagochtend was het net andersom. Het geeft de sfeer onderling goed weer: gezonde concurrentie.