Gaat De 80 van de Langstraat dit jaar door? De organisatie hakt begin juni de knoop door.
Volledig scherm
PREMIUM
Gaat De 80 van de Langstraat dit jaar door? De organisatie hakt begin juni de knoop door. © Beeld Werkt

De 80 van de Langstraat staat op de tocht door corona: ‘Het moet feestje voor iedereen zijn en anders niet’

WAALWIJK - De coronacrisis hangt als een donkere wolk boven het grote wandelevenement De 80 van de Langstraat. Begin juni hakt de organisatie de knoop door of de Kennedymars in het weekend van 12 en 13 september doorgaat. ,,We houden er ernstig rekening mee dat we een jaar over gaan slaan”, aldus Tijs van Beurden, voorzitter van stichting De 80 van de Langstraat. ,,Het moet wel een feestje voor iedereen zijn en anders niet.”

Voorzitter Van Beurden vindt het te vroeg om nu al definitief een streep door de ‘80' te zetten. Voorlopig gaan de voorbereidingen door. Maar grote vraag is hoe de coronacrisis zich verder ontwikkelt. Nu geldt er nog tot 1 juni een verbod op evenementen. Maar is daarna alle ellende voorbij? De voortekenen zijn niet best.

  1. Logés Efteling zijn boos om nieuw beleid: ‘Schandalig dat we twee kaartjes voor één dag moeten kopen’
    PREMIUM

    Logés Efteling zijn boos om nieuw beleid: ‘Schandalig dat we twee kaartjes voor één dag moeten kopen’

    KAATSHEUVEL - ,,Schandalig dat we een extra kaartje voor in de avond moeten kopen, dat was niet de afspraak.” Bezoekers van de Efteling die voor de coronacrisis een overnachting hebben geboekt, voelen zich gedupeerd omdat de openingstijden onverwachts zijn aangepast. Als ze in de maanden juli en augustus 's avonds naar het park willen, moeten ze opeens een extra kaartje van 25 euro kopen.