De Deurzakkers geven onderwijsstaking ludiek tintje in Waalwijk

videoWAALWIJK - Basisschool Baardwijk trapte woensdagmorgen de landelijke onderwijsstaking af met De Deurzakkers. De morgen werd daarna ingevuld met allerlei gastlessen.

Ondanks de staking van de leraren was het feest op basisschool Baardwijk in Waalwijk. De Deurzakkers zongen twee van hun hits op het schoolplein: Het feest kan beginnen en Doe een stapje naar voren. Bij het eerste couplet van de liedjes kijken de kinderen nog toe, daarna zingen ze mee, doen ze stapjes naar voren en terug, handjes gaan de lucht in, er vormt zich een polonaise. 

  1. Met loeiende sirenes op pad met de Brabantse brandweer: echte beelden geven inkijkje in heftig werk
    video

    Met loeiende sirenes op pad met de Brabantse brandweer: echte beelden geven inkijkje in heftig werk

    Een vrachtwagen die vastzit onder het beruchte viaduct in Waalwijk. Een auto die spontaan in brand vliegt op een drukke rotonde in Breda. Een persoon die uit het koude water wordt gered in Geertruidenberg. Deze beelden staan gebrand op het netvlies van de brandweerlieden die dagelijks met spoed uitrukken. Voor wie altijd al een keer heeft willen meegaan met ze, kan dat doen in deze eerste aflevering van de vlog van Brandweer Midden- en West-Brabant.