Een artist impression van hoe het distributiecentrum op bedrijventerrein Metal Valley (het voormalige Lips-terrein) in Drunen eruit zou kunnen komen te zien. Rechtsonder de rotonde Spoorlaan-Lipsstraat. Op de hoek van het bedrijfterrein, vlakbij het water staat het Lips-carillon ingetekend, hoewel het nog niet zeker is dat het daar uiteindelijk komt.
Volledig scherm
PREMIUM
Een artist impression van hoe het distributiecentrum op bedrijventerrein Metal Valley (het voormalige Lips-terrein) in Drunen eruit zou kunnen komen te zien. Rechtsonder de rotonde Spoorlaan-Lipsstraat. Op de hoek van het bedrijfterrein, vlakbij het water staat het Lips-carillon ingetekend, hoewel het nog niet zeker is dat het daar uiteindelijk komt. © Somerset Capital Partners

De spanning stijgt. Blijft het carillon op Lips-terrein?

DRUNEN - Het is misschien wel de állermooiste oplossing. Het karakteristieke Lips-carillon dat terugkomt op een prominente plek op of vlak naast het voormalige Lips-terrein in Drunen. De kansen groeien, nu Heusden en Somerset Capital Partners daarover met elkaar in gesprek zijn. Maar zeker is nog niets.