Volledig scherm
PREMIUM
In sociaal cultureel centrum Den Bolder in Waspik is het onder meer elke woensdag de 'SoepGroep', waar ouderen bijeenkomen voor de lunch. © Foto: Ramon Mangold

Den Bolder in Waspik wil 561.000 euro voor verbouwing: ‘Anders kunnen we niet alle activiteiten aanbieden’

WASPIK - Wanneer sociaal cultureel centrum Den Bolder in Waspik een Wij-dienstencentrum moet worden, heeft de vereniging 561.000 euro nodig voor een goede verbouwing, Dat was donderdagavond de mededeling van voorzitter Martin van Steijn aan de gemeenteraad van Waalwijk. 

De gemeenteraad praat binnenkort over de begroting voor 2020, maar geld voor een verbouwing van Den Bolder zit daar niet in. De voorzitter hoopt dat tij nog te kunnen keren. ,,Want als we niet kunnen verbouwen, dan kunnen wij ook niet de diensten aanbieden die de gemeente van ons vraagt.”

  1. Altena praat over atletiekaccommodatie en verplaatsing paardensportvereniging

    Altena praat over atletiekac­com­mo­da­tie en verplaat­sing paarden­sport­ver­e­ni­ging

    SLEEUWIJK - Het plan om achter het Altena College de al zo veel jaren gewenste atletiekaccommodatie voor Altena Road Runners te realiseren in samenhang met de verplaatsing van de paardensportvereniging De Nieuwe Roef naar de locatie Roef 5 in Sleeuwijk kan, naar het er nu naar uitziet, rekenen op steun van de politiek. Die had overigens nog wel wat vragen waarop ze een antwoord wil hebben voordat binnenkort een definitief besluit genomen wordt.