Volledig scherm
Bruidsfoto van Dianne Bouman. © Dianne Bouman

Dianne Bouman uit Veen beste vrouwelijke bruidsfotograaf van de Benelux

VEEN - Bruidsfotograaf Dianne Bouman (28) van ByDianne Fotografie in Veen heeft acht awards gewonnen bij de grootste bruidsfotografiewedstrijd van de Benelux: de ‘Masters of Wedding Photography’. Daarmee is ze uitgeroepen tot beste vrouwelijke bruidsfotograaf van de Benelux.

Vier keer per jaar kunnen fotografen hun foto’s insturen, waarbij aan het eind van het jaar bekeken wordt welke fotografen over het hele jaar het beste gepresteerd hebben. Over het gehele jaar hebben ruim 450 gespecialiseerde trouwfotografen meer dan 7000 foto’s ingestuurd die beoordeeld zijn door een onafhankelijke internationale jury.

Volledig scherm
© Dianne Bouman

Mede-oprichter van de wedstrijd en trouwfotograaf Christiaan de Groot: ,,Het niveau is ongelooflijk hoog! We zien dat er een goede mix is van journalistieke - niet geposeerde - foto’s waarin het verhaal van de trouwdag wordt verteld en creatieve portretfoto’s waarin de fotograaf alles uit de kast haalt om waanzinnige en intieme portretfoto’s te creëren.”

Volledig scherm
© Dianne Bouman
Volledig scherm
Dianne Bouman © Dianne Bouman
 1. A59 tot 23 uur dicht tussen Waalwijk en Hooipolder, vier gewonden bij twee ongelukken
  Update

  A59 tot 23 uur dicht tussen Waalwijk en Hooipolder, vier gewonden bij twee ongelukken

  WASPIK - De A59 tussen Waalwijk en knooppunt Hooipolder is vrijdagavond dicht na een ernstig ongeluk. Daarbij zijn in totaal vier gewonden gevallen. Een auto en een busje botsten tegen elkaar waarbij drie personen in de auto gewond raakten. In de tegenovergestelde richting gebeurde een ongeval in de kijkersfile waarbij nog een gewonde viel, volgens de politie. Naar verwachting is de snelweg tussen Waalwijk en Hooipolder vanavond rond 23 uur weer vrij, zo meldt de ANWB.
 2. Geen uitzondering voor gasloos bouwen in Elshout
  PREMIUM

  Geen uitzonde­ring voor gasloos bouwen in Elshout

  ELSHOUT - Drie toekomstige bewoners van nieuwbouwwijk De Gorsen in Elshout vangen bot met hun verzoek om hun woning tóch te mogen aansluiten op het gas. De gemeente Heusden honoreert niet hun verzoek om een uitzondering te maken op de Gaswet. Alleen als er ‘zwaarwegende redenen van algemeen belang’ zijn die het strikt noodzakelijk maken om huizen op gas aan te sluiten, kan de gemeente van de regels afwijken. En die redenen ziet Heusden niet.