Volledig scherm
PREMIUM
Simone Sinjorgo: ,,Te lang gewacht met het zoeken naar professionele hulp." © Beeld Werkt

Draagtijd van een onvervulde kinderwens is oneindig. ‘Het kwam keihard binnen’

WAALWIJK - Simone Sinjorgo houdt in de bibliotheek in Waalwijk een lezing over ongewilde kinderloosheid. ,,Je zult elkaar als partners opnieuw moeten leren kennen."

In een sportschool praten twee vrouwen over de geneugten van kleinkinderen. Simone Sinjorgo krijgt de vraag of ze ook al gezegend is met een kleinzoon of -dochter. Nee, zegt de 52-jarige Vlijmense. En, vertelt ze, dat zal ook nooit gebeuren. Het was mij niet gegund om kinderen te krijgen. De vrouwen generen zich, druipen af. Sinjorgo zoekt ze toch op en geeft een welgemeend advies: ,,Ga er nooit zomaar vanuit dat een vrouw kinderen heeft."

  1. Atletiekaccommodatie Sleeuwijk weer flinke stap dichterbij

    Atletiekac­com­mo­da­tie Sleeuwijk weer flinke stap dichterbij

    SLEEUWIJK - En weer ging het over de aanleg van de atletiekaccommodatie voor Altena Road Runners en de verplaatsing van de paardensportvereniging in Sleeuwijk. De politiek in Altena heeft er al heel wat vergaderingen aan besteed. Een concreet besluit ligt er nog niet. Maar dat zit er nu toch wel aan te komen, zo bleek gisteravond tijdens de opiniërende vergadering. Over twee weken zal, naar mag worden aangenomen, de raad ermee instemmen.