Volledig scherm
PREMIUM
Casper van Aggelen volgt Maarten van der Weijden tijdens zijn monsterzwemtocht langs de 11 Friese steden. © Casper van Aggelen

Drie dagen zij aan zij met Maarten van der Weijden: ‘Hij zwom een extra ronde om al het publiek te bedanken, fantastisch’

DOKKUM - Ruim drie dagen vaart hij al mee met zwemmer Maarten van der Weijden. ,,Dit is echt fantastisch om mee te maken", zegt fotograaf Casper van Aggelen uit Oosterhout. ,,De sfeer is super en Maarten zwemt echt zo goed. Ik voel me echt een bevoorrecht mens om hier bij te mogen zijn.”

Van Aggelen legt alles van de monstertocht van Van der Weijden vast op de gevoelige plaat. Regelmatig gaat hij live via Facebook om iedereen mee te laten genieten. ,,Het is echt fantastisch. In Dokkum stondën misschien wel meer dan 100.000 mensen. Niet normaal. Het lijkt wel alsof iedereen hier vakantie heeft. Zo druk is het langs de kant. En weet je wat Maarten deed bij zoveel publiek? Hij zwom gewoon een extra ererondje om even naar al die mensen in Dokkum te zwaaien en ze te bedanken. Onvoorstelbaar.”

  1. Combinatie Mourik Infra komt met scherpste prijs voor containerhaven Waalwijk

    Combinatie Mourik Infra komt met scherpste prijs voor container­ha­ven Waalwijk

    WAALWIJK - Combinatie Mourik Infra-FL rekent de meest scherpe prijs voor aanleg van de nieuwe containerhaven in Waalwijk. De gemeente gaat op 27 augustus in verder overleg met het bedrijf. Over de hoogte van de biedingen wordt voorlopig geen mededelingen gedaan. De gemeente wil in ieder geval haast maken met de definitieve aanbesteding van het werk. Het streven is om de nieuwe containerhaven in 2020 klaar te hebben.