Drie gewonden bij ernstig ongeluk vlakbij RKC-stadion in Waalwijk

videoWAALWIJK - Bij een ongeluk ter hoogte van het Cruyff Court  en het RKC-stadion op de Ambrosiusweg in Waalwijk zijn maandagochtend drie gewonden gevallen. De hulpdiensten hebben twee mensen uit de auto moeten helpen. 

De auto met aanhanger vloog uit de bocht en belandde tegen een boom. Er landde een traumahelikopter voor de slachtoffers. Ook kwamen er drie ambulances. De drie slachtoffers zijn allemaal met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Ze raakten zwaargewond. 

De spullen die in de aanhanger lagen, lagen verspreid over het gras bij het Cruyff Court. De politie onderzoekt hoe het ongeluk kon gebeuren. 

Volledig scherm
Hulpdiensten knippen één van de inzittenden uit de auto. © FPMB
Volledig scherm
De schade na het ongeluk in Waalwijk. © FPBM
Volledig scherm
Auto volledig in de prak na ongeluk in Waalwijk © FPMB
Volledig scherm
Auto volledig in de prak na ongeluk in Waalwijk © FPMB
 1. Eftelingbezoekers opgelet: binnenkort trajectcontrole op N261 Waalwijk-Tilburg
  PREMIUM

  Eftelingbe­zoe­kers opgelet: binnenkort trajectcon­tro­le op N261 Waal­wijk-Til­burg

  WAALWIJK - Scheur je altijd over de N261 van Waalwijk naar Tilburg of ga je vaak naar de Efteling in Kaatsheuvel? Dan is het binnenkort opletten geblazen. Het openbaar ministerie start met een trajectcontrole op de N261. In totaal worden deze weken op twintig N-wegen in Nederland camera-systemen geïnstalleerd die de komende maanden worden getest. Vanaf september worden de trajectcontroles één voor één aangezet.
 2. Scherpe kritiek op niet doorsturen jaarverslag; ‘Als wethouder bewust iets achterhoudt, moet hij wegwezen’
  PREMIUM

  Scherpe kritiek op niet doorsturen jaarver­slag; ‘Als wethouder bewust iets achter­houdt, moet hij wegwezen’

  VLIJMEN - Terechte commotie rond de jaarverslagen van sociaal vertrouwenspersoon Bas Hagoort van de gemeente Heusden? Of toch een storm in een glas water. Terwijl Hagoort zijn jaarverslagen keurig opstuurde, kreeg de politiek tot nu toe niets te zien. Heusden Transparant heeft daar zware kritiek op: ,,Het lijkt alsof bewust informatie achter wordt gehouden.” Volgens wethouder Peter van Steen is er weinig aan de hand.