Volledig scherm
PREMIUM
De komende twee jaar komen er in de regio nog eens 5.000 arbeidsmigranten bij terwijl er nu al een tekort aan woonruimte is. Wethouder Thom Blankers van Heusden: ,,We moeten dit samen oplossen.” © Beeld Werkt

Duizenden arbeidsmigranten extra op komst, hoe gaan we dat doen? Interview met kartrekker Thom Blankers

WAALWIJK/HEUSDEN - Het tekort aan woonruimte voor arbeidsmigranten in de regio is groot en wordt alleen maar groter. In 2019 moeten er antwoorden komen. Een vraaggesprek met kartrekker en wethouder Thom Blankers van Heusden: Hoe lossen we dit op?

De provincie heeft de vraag in het midden gegooid. Gemeenten in Hart van Brabant; hoeveel arbeidsmigranten moeten jullie nog huisvesten én hoe gaan jullie dat doen? 

  1. Van der Weijden flikt het: ‘Van bijna elke slag genoten!’
    teruglezen

    Van der Weijden flikt het: ‘Van bijna elke slag genoten!’

    Maarten van der Weijdens tweede Elfstedenzwemtocht zit er op! Na dagenlang zwemmen tikte hij vandaag iets na half acht 's avonds aan in Leeuwarden. Vermoeid, maar voldaan klom hij aan wal. Met zijn tocht haalde de zwemmer liefst €3.910.763,11 op. We hebben de laatste ontwikkelingen hier live bijgehouden voor je, inclusief video's, achtergrondinformatie en commentaar van onze verslaggevers ter plekke. Het liveblog is inmiddels gesloten, maar hieronder valt alles terug te lezen.