Volledig scherm
De stoelen van de business class van RKC. © RKC Waalwijk

Een stukje businessclass RKC in huis voor 25 euro

WAALWIJK - Altijd al businessclass wilde zitten? Dit kan nu in de eigen huiskamer. De huidige stoelen op de businesstribunes van RKC worden in de zomer vervangen.  Supporters kunnen voor 25 euro een van de oude stoelen overnemen. 

,,De huidige stoelen worden echter niet direct weggegooid. Een stoel bemachtigen om thuis lekker in te Netflixen of gewoon om een stukje RKC-historie te bemachtigen? Supporters en sponsoren die interesse hebben in een stoel voor op hun kantoor of in huis hebben geluk! Voor slechts € 25,- per stuk bezit jij een blauwe business-seat van de Ereloge", prijst de club de verouderde stoelen aan. 

De stoelen kunnen worden gereserveerd via businessclub@rkcwaalwijk.  Gereserveerde stoelen kunnen dinsdag 11 en woensdag 12 juni tussen 8.00 en 10.00 uur opgehaald worden, contant afrekenen.

  1. Van der Weijden flikt het: ‘Van bijna elke slag genoten!’
    teruglezen

    Van der Weijden flikt het: ‘Van bijna elke slag genoten!’

    Maarten van der Weijdens tweede Elfstedenzwemtocht zit er op! Na dagenlang zwemmen tikte hij vandaag iets na half acht 's avonds aan in Leeuwarden. Vermoeid, maar voldaan klom hij aan wal. Met zijn tocht haalde de zwemmer liefst €3.910.763,11 op. We hebben de laatste ontwikkelingen hier live bijgehouden voor je, inclusief video's, achtergrondinformatie en commentaar van onze verslaggevers ter plekke. Het liveblog is inmiddels gesloten, maar hieronder valt alles terug te lezen.