Ouderen en arbeidsmigranten samen aan het diner in Waalwijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Ouderen en arbeidsmigranten samen aan het diner in Waalwijk. © Beeld Werkt

Eenzame ouderen en arbeidsmigranten samen aan multiculti-diner in Waalwijk

WAALWIJK - Eenzame ouderen en arbeidsmigranten konden zaterdagavond in de Rabobank genieten van een multicultureel diner. Stichting Passie voor de Langstraat wil daarmee verbintenis creëren onder inwoners van Waalwijk. Dat lukte aardig goed.

Tomatensoep, uiensoep, salade, gemarineerde kip en loempia's. Dat stond onder andere op het menu voor tientallen eenzame ouderen en arbeidsmigranten uit Bulgarije. In de eerste instantie zouden er Poolse en Syrische koks in de keuken staan, maar wegens ging dat niet door. Op het laatste moment wist het Afghaanse restaurant Attan in te springen.

  1. Voorzitter medische staf ETZ kreeg corona, maar blikt alweer vooruit: ‘We moeten de zorg nu langzaam weer normaliseren’
    PREMIUM

    Voorzitter medische staf ETZ kreeg corona, maar blikt alweer vooruit: ‘We moeten de zorg nu langzaam weer normalise­ren’

    TILBURG - Vanuit zijn slaapkamer, geveld door corona, zag de voorzitter van de medische staf van het ETZ noodgedwongen hoe snel de wereld veranderde. Inmiddels is Edo Arnoldus terug aan het werk. Tijd om wat zaken op een rijtje te zetten. ,,We zitten nog middenin de coronacrisis. Toch dringt zich nu al de vraag op wanneer we de zorg weer wat kunnen gaan normaliseren.”