Volledig scherm
Opening van De Nieuwe Hooght. © Marcel Donks

Enorme drukte bij opening De Nieuwe Hooght in Waspik

WASPIK - Hoewel er de laatste maanden al volop activiteit was in het voormalige schoolgebouw De Hooght in Waspik-Boven, werd De Nieuwe Hooght zaterdagmiddag tijdens de open dag officieel geopend. De opening dag trok veel belangstellenden.

Veel belangstelling was er voor het werk van Hobbyclub Samen Sterk. In de voormalige aula van de school stonden houtbewerkingsmachines en voorraden hout netjes uitgestald waarbij vrijwilligers van de club graag tekst en uitleg gaven. 

Buiten waren er bootcamps van DJ Groupfitness bezig en zorgden de ballonartiesten van Samen Top voor leuke balloncreaties. Het aanwezige publiek kwam tijd tekort om alles te zien en te doen: een geslaagde open dag voor De Nieuwe Hooght.

De Nieuwe Hooght heeft nu een maatschappelijke en sociale functie met gebruikers als Sport Specifiek, Foedies en Goedies, pedicure Sandra van Beelen en netwerkbeheerder Sander de Zeeuw. Allemaal lieten ze zaterdag zien wat ze te bieden hebben, waarbij mensen in veel gevallen actief mee konden doen.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Waalwijk, Heusden e.o.