Oud-wethouder Mart van der Poel op het bouwterrein op Landgoed Steenenburg, op de grens van Drunen en Nieuwkuijk; op de achtergrond de Kasteellaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Oud-wethouder Mart van der Poel op het bouwterrein op Landgoed Steenenburg, op de grens van Drunen en Nieuwkuijk; op de achtergrond de Kasteellaan. © Roel van der Aa

Ex-wethouder begint aan ‘nieuw’ leven. Het onderwijs lonkt en de trombone en een Netflix-lijstje staan klaar

HAARSTEEG - Deze ochtend geen wekker, maar uitslapen tot half negen. Ook de scheerbeurt is maar een keer overgeslagen. En straks nog even wat doen in de tuin: het is duidelijk relaxen voor Mart van der Poel, nu hij geen wethouder meer is. ,,Maar ik heb niet het gevoel dat er een last van mijn schouders is gevallen of zo."

  1. 80-jarige Janny heeft slapeloze nachten na val over stoeptegel: ‘Wat moet ik met al die vragen?’
    PREMIUM

    80-jarige Janny heeft slapeloze nachten na val over stoeptegel: ‘Wat moet ik met al die vragen?’

    VLIJMEN - Van de verwondingen aan haar gezicht en handen is niks meer te zien. Toch heeft Janny Meeuwsen (80) nog bijna dagelijks last van haar val op straat. Wat vooral voor onrust zorgt: de vragen van de verzekeraar waar ze zich geen raad mee weet én de gemeente die niet gelijk erkent verantwoordelijk te zijn voor de stoeptegel die te hoog lag. Maar hoe hoog lag die eigenlijk?