De deelscooters van GO Sharing rijden al in veel plaatsen, zoals Tilburg, Breda, Den Bosch en Oosterhout (foto). Het bedrijf wil het werkgebied uitbreiden naar Waalwijk.
Volledig scherm
PREMIUM
De deelscooters van GO Sharing rijden al in veel plaatsen, zoals Tilburg, Breda, Den Bosch en Oosterhout (foto). Het bedrijf wil het werkgebied uitbreiden naar Waalwijk. © Pix4Profs-Ron Magielse

Gaat Waalwijk aan de elektrische deelscooter? GO Sharing staat in de startblokken

WAALWIJK - Inwoners van Waalwijk moeten binnenkort ritjes kunnen maken op groene elektrische deelscooters. Het bedrijf GO Sharing staat in de startblokken om zijn werkgebied verder uit te breiden. ,,We willen in Waalwijk eerst vijftig scooters plaatsen", aldus een woordvoerder. ,,Dat kunnen er later meer worden.”

 1. Weer streep door voetpad Kloosterstraat, dus moet het opnieuw op de agenda volgens Pro3

  Weer streep door voetpad Klooster­straat, dus moet het opnieuw op de agenda volgens Pro3

  Loon op Zand - Peter Flohr van Pro3 is boos. Na ruim vijftien jaar ligt er nog steeds geen voetpad langs de Kloosterstraat in Loon op Zand. Hoewel de wethouder van de gemeenteraad vlak voor de zomer opnieuw moest kijken naar de aankoop voor de benodigde grond, is het voetpad verder weg dan ooit. En dus moeten voetgangers kiezen tussen door de modder baggeren of zich op een weg wagen waar auto’s harder rijden dan toegestaan.
 1. Vrienden zwemmen dagelijks in ijskoud water: 'Een aftrap naar een gezonder leven'
  Play

  Vrienden zwemmen dagelijks in ijskoud water: 'Een aftrap naar een gezonder leven'

 2. RKC-aanvoerder Tahiri scoorde voor zijn overleden neefje: ‘Het enige dat ik voor hem kon doen’
  Play

  RKC-aanvoerder Tahiri scoorde voor zijn overleden neefje: ‘Het enige dat ik voor hem kon doen’