Volledig scherm
PREMIUM
De speeltuin bij de nieuwe Walewyc-appartementen wacht nog altijd op de officiële opening. De laatste werkzaamheden worden maar niet uitgevoerd. © Michel Koster

Geduld wethouder Waalwijk is op: werk bij speeltuin 'Walewyc’ nog altijd niet klaar

WAALWIJK - Het geduld van omwonenden wordt op de proef gesteld. Ze wachten nog altijd op de laatste werkzaamheden bij het speelterrein aan de Beatrixstraat in Waalwijk, naast de nieuwe Walewyc-appartementen. De gemeente legt de schuld bij het bedrijf Van Wijnen. Er vallen harde woorden.

De irritaties lopen flink op. Anderhalf jaar geleden zijn de tachtig appartementen op het terrein van de voormalige Walewyc opgeleverd. Maar buiten zit de klus er nog altijd niet op. Omwonenden begrijpen niet waarom het allemaal zo lang moet duren. Ondertussen liggen de gemeente en aannemersbedrijf Van Wijnen met elkaar overhoop. Want wie heeft hier schuld aan?

  1. Nieuwe zoektocht naar lichamen verzetsstrijders in duinen bij Udenhout is vruchteloos

    Nieuwe zoektocht naar lichamen verzets­strij­ders in duinen bij Udenhout is vruchte­loos

    UDENHOUT - Een nieuwe zoekactie naar de lichamen van 14 verzetsstrijders in de Loonse en Drunense Duinen heeft maandag geen resultaat opgeleverd. De Bergings- en Identificatie Dienst van de Koninklijke Landmacht voerde grondonderzoek uit op een plek nabij het herdenkingsmonument voor de mannen, dichtbij restaurant Bosch en Duin. Er werden geen stoffelijke overschotten gevonden. Dat laat de gemeente Heusden weten.