Dodenherdenking van de gemeente Loon op Zand in 2018.
Volledig scherm
Dodenherdenking van de gemeente Loon op Zand in 2018. © Beeld Werkt

Geen publiek bij Dodenherdenking gemeente Loon op Zand

KAATSHEUVEL - De Dodenherdenking op 4 mei in de gemeente Loon op Zand heeft vanwege de coronacrisis plaats zonder publiek. Burgemeester Hanne van Aart en twee wethouders leggen wel een krans bij het Vredesmonument in de Mast in Kaatsheuvel. 

Alleen een brandweerman en iemand die The Last Post blaast zijn daarbij aanwezig, zo laat een woordvoerder van de gemeente desgevraagd weten. ,,We willen echt voorkomen dat er mensen bij elkaar komen", aldus de woordvoerder. 

Om die reden wordt ook niet bekendgemaakt hoe laat de plechtigheid plaatsheeft. De gemeente maakt wel foto's van de herdenking en zal die samen met een bericht zo snel mogelijk verspreiden.

  1. Ooit fraaie polder als ‘lillukste stukske Brabant’
    PREMIUM

    Ooit fraaie polder als ‘lillukste stukske Brabant’

    WAALWIJK - Waspik krijgt wellicht een betere haven. Als het tenminste eerst nieuw industrieterrein slikt. Want anders is er volgens het Waalwijkse gemeentebestuur te weinig geld. Waspik wacht zo een sigaar uit eigen ‘dozen’. Die het dorp zelf betaalt door eigen leefbaarheid te verkopen. Zo is het gegaan met al die ‘dozen’ boven de A59. De ooit fraaie polder dingt nu mee naar de prijs voor ‘lillukste stukske Brabant’.